Firmaarrangementer

Smukke rammer er den halve hemmelighed bag et vellykket arrangement

SMK tilbyder smukke arkitektoniske rammer i hjertet af København.

Museet er velegnet til større arrangementer som f.eks. jubilæer, prisoverrækkelser, receptioner, gallamiddage og firmafester samt officielle begivenheder, der kræver plads og inspirerende omgivelser.

Vi har plads til 1.000 gæster til en stående reception i Skulpturgaden og på Scenen eller 500 til en siddende middag i Skulpturgaden og 200 til en siddende middag på Scenen. På Scenen kan du også feste og danse til live-musik indtil kl. 2.00.

Inddrag kunsten i dit arrangement

Statens Museum for Kunst har god plads og højt til loftet. Bygningen er et kunstværk i sig selv, men derudover rummer museet tusindvis af nationale og internationale kunstværker, der også er en væsentlig del af oplevelsen. I Skulpturgaden er der altid en udstilling af en aktuel kunster.

Kanapeer, drinks eller 4-retters gallamenu?

På Statens Museum for Kunst har gastronomien naturligvis også en hovedrolle. Vi samarbejder med to af landets bedste restauratører. For dem er det faktisk ingen kunst at tilberede en overdådig 4-retters gallamiddag med efterfølgende fri bar til 500 gæster. Her er niveauet og tempoet højt!

Spot og volumen på eventen

På tekniksiden er vores samarbejdspartnere blandt Danmarks bedste til lyd- og lyssætning. De medvirker til at skabe den rette stemning og effekt til jeres arrangement. De kan også kreere fantastisk facadebelysning, lave sparkling effects eller sætte spot og volumen på underholdningen.

Mht. underholdning bidrager vi gerne med gode idéer og kontakter.

Kontakt os

Filosofien er klar, når det handler om events på Statens Museum for Kunst. Det handler om at sætte kunden og oplevelsen i centrum. Kunden og gæsterne skal nyde både indholdet i arrangementet, de unikke omgivelser, maden, vinen, musikken og oplevelsen i sin helhed.

Museets event-afdeling skræddersyr og koordinerer jeres arrangement hele vejen rundt. Vi er behjælpelige med alle detaljer, lige fra menuvalg, borddekorationer og lyssætning til oplevelser i kunstens ånd.

Kontakt os!

Lotte Grunnet
Café & Event Manager
T 25527201
E lotte.grunnet@smk.dk

Manuela Vernaccini
Eventkoordinator
T 25527202
E manuela.vernaccini@smk.dk

Senest opdateret: 28.jan.2015
Sideansvarlig: Webmaster