Presse

Animal Collective live på SMK den 12. november

Det sker | 6.nov.2012

Animal Collective live på SMK

Det amerikanske psychpop-band Animal Collective indtager Scenen på Statens Museum Kunst med psykedeliske farver, eksperimenterende toner og et syret videoshow.

Animal Collective live på SMK

Tid og sted: Den 12. november på Statens Museum for Kunst kl. 20      
Pris: 250 kr. Billetter kan købes her

Ekstraordinært eksperimenterende musikkollektiv

Med næsten 800 solgte billetter bliver der fuldt hus på Statens Museum for Kunst, når Animal Collective giver koncert den 12. november. Det bliver med et euforisk videoshow, der tager publikum med på en rejse ind i et spacy univers af farver, rytmer og grafik. Bandet medbringer desuden numre fra deres spritnye plade "Centipede HZ." Et album hvor melodierne har fået et ekstraordinært eksperimenterende udtryk, bl.a. fordi guitarristen Deakin nu er tilbage i bandet med nye guitarakkorder, og medlemmet Panda Bear har skiftet sampleren ud med et sjældent set hjemmebygget trommesæt. Det er ikke første gang, at Animal Collective optræder på Statens Museum for Kunst. I 2010 var tre af bandets medlemmer Artist in Focus ved CPH:DOX, hvor de optrådte med kunstneriske soloshows. Denne gang er hele bandet samlet til en eksklusiv live performances.

Animal Collective

Animal Collective blev dannet i Baltimore, Maryland i 1999 og består af de fire medlemmer Avey Tare (David Portner), Panda Bear (Noah Lennox), Deakin (Josh Dibb) og Geologist (Brian Weitz).  Bandet slog igennem i 2004 med det skæve album "Sung Tongs," som især fik kritikkernes opmærksomhed på grund af dets eksotiske lyd.  Fem år senere i 2009 kom det helt store gennembrud den psykedeliske perle "Merriweather Post Pavilion" og hittet "My Girls." Et album, som blev kåret til årets album af bl.a. musikmagasinet Soundvenue.

Audio Visuals til CPH:DOX

Animal Collective optræder som en del af AUDIO: VISUALS, der er en række eksklusive koncerter, som afholdes under CPH:DOX. Her udfordres musikken og kunsten på særligt udvalgte scener og omgivelser i København, og spændende hybrider opstår i krydsfeltet mellem kunst, musik, video og lyd. Læs mere her

For yderligere oplysninger
Presse- og marketingassistent
Else Svensgaard             
E else.svensgaard_@_smk.dk
T +45 3374 8423                       
M +45 2539 6474

  • Af:
  • 6.nov.2012
Senest opdateret: 19.jun.2018
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo