Presse

Night Music Gallery den 3. november på SMK

Det sker | 15.okt.2012

Gratis musikmaraton på SMK

Christian Hjelm, Ida Gard, Unkwon og IanDawn optræder på Scenen, når Statens Museum for Kunst i samarbejde med Stella Polaris for 11. gang inviterer alle ind til Night Music Gallery. Publikum kan glæde sig til en sublim aften, der byder på musik og kunst, som snos sammen af Stella Polaris Soundsystems chillede beats. Arrangementet er gratis.

Fire fede koncerter – gratis

På Scenen forfører Christian Hjelm publikum med sin karismatiske vokal. Christian Hjelm er tidligere forsanger i det danske indie rock-band Figurines, men er nu aktuel med sin egen plade Før vi blev lette og radiohittet Lang vej igen. Også den danske sangerinde Ida Gard indtager Scenen og leverer smuk blues og stærk pop, mens den populære DJ Unkwon sørger for kant til kunsten med sprøde hip-hop rytmer. Fjerde kunstner i stjernerækken er IanDawn, tidligere forsanger i 90'er bandet The Dawn.  Nu spiller IanDawn op med sin unikke vokal på egne numre. IanDawns musikalske udtryk lader sig ikke fange i én genre men rummer alt fra hiphop, dance, punk, rock til soul og folk genren. Undervejs binder Stella Polaris Soundsystem elektroniske sløjfer på det musikalske maraton, og tilsammen giver de publikum en unik forening af musik og kunst i SMK's smukke omgivelser.

Byg en magisk skov

The Wood er navnet på den kunstnerdrevet do-it-together workshop, der forgår hele aftenen. Her kan gæster under kyndig vejledning af museets kunstnere være med til at klippe, klister og bygge en magisk skov, hvor kun fantasien sætter grænser. Gæster kan droppe forbi og sætte deres præg på skoven eller bare gå på opdagelse i den fantasifulde skov, der udvikler sig aftenen igennem.

Kussekamp! Bras eller kunst?

Det er ikke kun musikken, der kan opleves live. Også i samlingerne summer det af liv, når billedkunsten bliver levende i form af art-talks. Her er der mulighed for at komme med på udfordrende omvisninger, der går helt tæt på Dansk og International Kunst efter 1900. Oplev blandt andet
KUSSEKAMP! Der zoomer ind på kvinders styrkede position i kunsten.
Og BRAS/ KUNST? Den nye eksperimenterende kunst kan skabe tvivl.

Tid og sted: Den 3. november på Statens Museum for Kunst kl. 19.00 – 00.00. Arrangementet er gratis.

Night Music Gallery er støttet af Heineken.

For yderligere oplysninger

Statens Museum for Kunst
Presse- og marketingassistent
Else Svensgaard
E else.svensgaard_@_smk.dk
T +45 3374 8423
M +45 2539 6474

Stella Polaris
Arrangør af Stella Polaris
Kalle B
E kalle_@_stella-polaris.dk
T+45 2167 6098

  • Af:
  • 15.okt.2012
Senest opdateret: 8.maj.2018
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo