Presse

©

Det sker | 11.jun.2012

MADKUNST OG MUSEUMSHAVE

16. juni byder Statens Museum for Kunst på udendørs børneworkshops, omvisninger om den nye Museumshave og bogudsalg. Børnenes Værksted med fokus på mad i kunsten rykker for en enkelt dag ud i Museumshaven. Her vil arkitektfirmaet Polyform samtidig fortælle om den nye Museumshave, og samme dag inviterer Statens Museum for Kunst til bogudsalg, hvor museet sælger ud af kunstkataloger, tegnegrej mm.

På lørdag rykker Statens Museum for Kunst ud i det fri, og der bydes på aktiviteter for hele familien. Børnenes Værksted indtager haven, hvor der bygges, klippes og klistres. Arkitektfirmaet Polyform, der står for udformningen af den nye Museumshave, tager publikum med på en rundvisning, hvor de fortæller om projektet. Bogudsalget vil ligeledes finde sted i Museumshaven.

Mad i Kunsten
Børnenes Værksted fokuserer denne dag på mad i kunsten. Der males billeder af pølsemadder, pizzaer, slik og andet spiseligt. Her vil være mulighed for at bygge små skulpturer, der ligner lagkager eller pastaretter samt mulighed for at male eller tegne små frugtopstillinger.
Børnenes Værksted holder åbent kl. 10.30-16.30. Pris: 45 kr.

Den kommende Museumshave
Den unge danske tegnestue Polyform skal stå bag udformningen af den nye Museumshave foran Statens Museum for Kunst. Ved rundvisningerne vil arkitekterne og Københavns Kommune fortælle om projektet. Projektet vandt for det enkle hovedgreb, som formår at koble en sammenhæng mellem bygning, park og by, der skaber en overbevisende arkitektonisk helhed. Museumshaven forventes indviet i løbet af 2014.

Læs mere om den nye Museumshave.

Bogudsalg
Kl. 10.00-17.00 inviteres der på bogudsalg i haven foran museet. Der vil være salg af alt fra udstillingskataloger og plakater til postkort, cd'er og merchandise til abnormt billige priser. Caféen vil hele dagen i gennem byde på kolde og varme forfriskninger.
Læs mere om Bogudsalget på SMK.

For yderligere oplysninger:

Anne Kirstine Oates
Presse og marketingassistent
E anne.oates@smk.dk
T +45 3374 8539

Mette Amalie Damkjær
Kommunikationsmedarbejder
E mette.damkjaer@smk.dk
T +45 3374 8423

  • Af:
  • 11.jun.2012
Senest opdateret: 19.apr.2018
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo