Presse

I Got You On Tape

Det sker | 8.nov.2011

Night Music Gallery: I Got You On Tape, Giana Factory…

Stella Polaris og Statens Museum for Kunst slår dørene op til en ny omgang Night Music Gallery – en maratonaften med live musik og masser af kunst. Det sker lørdag 26. november fra kl. 19 til midnat. Musikken leveres af I Got You On Tape, Giana Factory, Ivory&Gold, Stoffer & Maskinen og naturligvis Stella Polaris Soundsystem. Arrangementet giver også fri adgang til masser af kunst og art talks.

26. november kl. 19-24
Night Music Gallery på SMK

Nu følger Stella Polaris og Statens Museum for Kunst op på de sidste års store tilløbsstykker og har sammensat et nyt program med nogle af tidens mest spændende nye musiknavne. Og igen lader Night Music Gallery musikken indramme af kunsten på et niveau, hvor de kunstneriske genrer mødes og højner hinanden.

Night Music Gallery ver. 9
Aftenens musikalske hovednavn er I Got You On Tape, som er aktuelle med deres fjerde album Church of The Real, og som efterhånden har spillet sig godt varme med en række anmelderroste koncerter. Derudover indtager den nye electronica/pop gruppe Ivory&Gold museets store Scene, ligesom Giana Factory og Stoffer & Maskinen tegner sig for et helt særligt koncept. Under overskriften Music Made By Art har de to bands blandt flere skabt helt nye kompositioner til billedkunsten. Og aftenen byder på deres live fortolkninger af udvalgte værker på museet.

Stella Polaris Soundsystem strikker sædvanen tro aftenen sammen på bedste vis med deres helt særegne toner.

600 års kunst + art talks
Samtidig er der gratis entré til en række af museets udstillinger, bl.a. "Europæisk Kunst 1300-1800", som åbner samme lørdag. Faktisk vil aftenens gæster kunne tage en vandring gennem hele 600 års billedkunst fra den sene middelalder til Matisse og Picasso. Eller man kan nøjes med nogle af de perspektivrige nedslag i kunsthistorien, som aftenens art talks tegner sig for. Læs mere om aftenens udstillinger:
Europæisk Kunst 1300-1800
Dansk og Nordisk Kunst 1750-1900
Fransk Kunst 1900-30

Tid og sted
Lørdag 26. november kl. 19.00-24.00 på Statens Museum for Kunst. Entré: 100 kr. (Gratis efter kl. 22). Billetter kan købes på www.billetlugen.dk


Night Music Gallery er støttet af Heineken.


For yderligere oplysninger:

Statens Museum for Kunst
Presseansvarlig
Jakob Fibiger Andreasen
T +45 3374 8474
M +45 2961 6949
E jakob.fibiger_@_smk.dk

Stella Polaris
Kalle B
T +45 2167 6098
E kalle_@_stella-polaris.dk

Senest opdateret: 8.maj.2018
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo