Presse

©

©

©

Det sker | Udstilling | Nyt om kunsten | 27.apr.2010

Night Music Gallery: Stella Polaris, Mads Langer, Fallulah…

Stella Polaris og Statens Museum for Kunst slår for femte år i træk dørene op til en maratonaften med live musik og masser af kunst. Det sker lørdag 8. maj fra kl. 19. Bag musikken står denne gang Mads Langer, Fallulah, Susanne Sundfør, en endnu hemmelig gæst og naturligvis Stella Polaris. Arrangementet giver også fri adgang til museets nye udstilling "Bjørn Nørgaard. Re-modelling the World".

Med suveræn fornemmelse for musikscenens ulmende vækstlag har Stella Polaris gennem årene skabt et varierende og uforudsigeligt koncept på Statens Museum for Kunst. For syvende gang lader Night Music Gallery nye toner indramme af kunsten på et niveau, hvor de kunstneriske genrer mødes og højner hinanden.

Night Music Gallery
Nu følger Danmarks største chill-out koncept og museet op på de sidste års store tilløbsstykker og har sammensat et nyt program med nogle af tidens mest spændende nye musiknavne suppleret med Stella Polaris' egne toner. Foruden sidstnævnte kan man opleve Mads Langer, der har rørt alle med sin smukke vokal, og som indtager museets Scene med en special guest, der offentliggøres senere. Derudover byder aftenen på stjernefrøet Fallulah og norske Susanne Sundfør, som er braget igennem på hitlisterne i hjemlandet, og som også er aktuel på dette års Roskilde Festival.
Læs mere om Stella Polaris.

Bjørn Nørgaard fra A til Z
Samtidig vil der være art talks og ekstraordinær entré til museets aktuelle udstilling "Bjørn Nørgaard. Re-modelling the World". Med 115 værker viser udstillingen for første gang et samlende og anskueligt billede af Nørgaards alsidige arbejde fra 1960'erne til i dag. Deriblandt nogle af den markante og kompromisløse kunstners mest opsigtsvækkende skulpturer, aktioner, film og installationer gennem tiden.

Tid og sted
Lørdag 8. maj kl. 19.00 – 24.00 på Statens Museum for Kunst. Entré: 85 kr.
Billetter kan købes på Billetlugen.

Night Music Gallery er støttet af Heineken.


For yderligere oplysninger:

Statens Museum for Kunst
Presseansvarlig
Jakob Fibiger Andreasen
T +45 3374 8474
M +45 2961 6949
E jakob.fibiger_@_smk.dk

Stella Polaris
Kalle B
T +45 2167 6098
E kalle@stella-polaris.dk

For pressemateriale på de optrædende kunstnere: kalle_@_stella-polaris.dk

Senest opdateret: 19.jun.2018
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo