Presse

Kommunikationschef Lise Korsgaard

Bag om | 30.maj.2011

Ny kommunikationschef på SMK

Lise Korsgaard er ansat som ny kommunikationschef på Statens Museum for Kunst. Hun kommer fra en stilling som kommunikationschef på Golden Days og skal fra den 1. juni have det overordnede ansvar for den eksterne kommunikation, marketing samt fundraising på landets nationalgalleri.

Statens Museum for Kunst har gennem de seneste år markant udvidet museets kommunikationsaktiviteter, bl.a. gennem den store digitale satsning SMK Digital. Samtidig har museet store ambitioner på kommunikationsområdet ikke mindst i takt med de nye mediers indtog på kulturinstitutionerne.

Lise Korsgaard skal fremover stå i spidsen for museets kommunikationsafdeling, der tæller seks fastansatte medarbejdere. Afdelingen har bl.a. ansvar for markedsføring af museets aktiviteter, pressekontakt, hjemmeside, sceneevents, design, boghandel samt en ny museumsklub. Samtidig skal Lise Korsgaard indgå i et tæt samarbejde med museets øvrige ledelse om den strategiske udvikling af Statens Museum for Kunst.

Lise Korsgaard er uddannet Cand.comm fra Roskilde Universitetscenter og har for nylig færdiggjort en Executive Master i Corporate Communication ved Aarhus School of Business. Hun har en bred og solid erfaring inden for kommunikation og ledelse på kulturområdet. Siden 2007 har hun været kommunikationschef på Golden Days, hvor hun forinden var Kommunikations- og markedsføringskoordinator. Som projektkoordinator på Museer i København og Omegn var Lise Korsgaard med til at skabe et udvidet samarbejde mellem 80 museer i hovedstadsområdet, deriblandt Statens Museum for Kunst. Derudover har hun varetaget en lang række konsulentopgaver og undervisningsforløb for forskellige kulturinstitutioner i landet.

Lise Korsgaard tiltræder sin nye stilling på Statens Museum for Kunst den 1. juni i år.


For yderligere oplysninger:

Presseansvarlig
Jakob Fibiger Andreasen
T +45 3374 8474
M +45 2961 6949
E jakob.fibiger_@_smk.dk

Museumsdirektør
Karsten Ohrt
E direktionen_@_smk.dk

Senest opdateret: 8.maj.2018
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo