Presse
Sleep Party People

© Sleep Party People rammer scenen på SMK 6. april til den 12. udgave af Night Music Gallery. Foto: Stella Gelardi Malfiltre

Det sker | 19.mar.2013

Tre koncertbrag vækker kunsten til live

Kunst og musik smelter sammen i en stemningsfuld symbiose, når SMK og Stella Polaris inviterer til Night Music Gallery. 6. april kan du opleve gratis koncerter med Sleep Party People, 4 Guys From The Future og Kristina Renée. Koncerterne krydres med storslået kunst, art talks og en live kunstkreation.

Tre lækre livekoncerter - gratis
Aftenens tre livenavne er et smukt bevis på den danske musikscenes forskellighed. Anmelderroste Sleep Party People leverer et personligt bud på soundtracket til dine drømme. Her er der er højt til loftet og plads til store stemninger – et perfekt match til arkitekturen på SMK.

4 Guys From the Future formår også at skabe storslåede stemninger. Med nærmest hypnotiske virkemidler lokker de lytteren længere og længere ind i sangskriveren Bjarke Porsmoses musikalske univers. Denne aften er der mulighed for at smuglytte til helt nye numre fra deres kommende album.

På plakaten er også den hastigt opkomne sangerinde Kristina Reneé. Hun udsendte sidste år et minialbum og koncertdebuterede bl.a. som support for The Kooks og Jamie Woon.
Hele aftenen igennem binder Stella Polaris Soundsystem legesyge elektroniske sløjfer på koncerterne og giver publikum en unik forening af clubbing, chill-out og kunst.

Skab grøn kunst!
Det er ikke kun musikken, der kan opleves live Mærker du kreativiteten krible, kan du også være med til at skabe en levende skulptur i do-it-together workshoppen. I år er temaet for workshoppen 'Green is the Colour of Adventure', og skulpturen vil – i takt med musikken – udvikle sig hele aftenen. Drop forbi og sæt dit grønne fingeraftryk på skulpturen.

Art talks: Skør kunst og 'Hvorfor dog dét?'
Kunsten bliver også levende i form af art talks i udstillingen Dansk og International Kunst efter 1900.  Tag med på den udfordrende omvisning 'Du må være skør!'  eller lad dig undre på omvisningen 'Hvorfor dog dét?'.  Der er åbent til udstillingen hele aftenen, hvor du også på egen hånd kan gå på opdagelse i alt fra moderne fotokunst til eksperimenterende performancekunst.

Vil du vide mere om Night Music Gallery, kan du se en stemningsfuld film om arrangementet her.

Tid og sted
Lørdag 6. april på Statens Museum for Kunst kl. 19.00 – 00.00. Arrangementet er gratis.

Night Music Gallery er støttet af Somersby, Bolia.com og Det Obelske Familiefond.

For yderligere oplysninger

Statens Museum for Kunst
Astrid Boye Wiik
E astridboye.wiik_@_smk.dk
T +45 33748423
M +45 61261985

Stella Polaris
Kalle B
E kalle_@_stella-polaris.dk
T+45 2167 6098

Senest opdateret: 19.jun.2018
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo