Kunstmagasinet VÆRK

Fjerde nummer af VÆRK har ramt postkasser og butikker. Denne gang giver kunsten perspektiv på emner som politik i de sidste 100 år, generationsmøder, klimaforandringer.


I VÆRK kan du i denne omgang komme tættere på dansk-islandske kunstner Olafur Eliassons atelier med 90 mand, læse tre portrætter om familier med kunst i årerne, blive inviteret indenfor hos ægteparret bag det succesfulde modebrand Ganni og meget, meget mere.

Få en forsmag på VÆRK i artiklen "Familieportrætter: Kunstblod gennem generationer" herover, hvor du læse tre familiers fortællinger om det at vokse op i kunstens navn.

VÆRK går live!
Du kan få endnu mere kunst med VÆRK, når to af Egmonts chefredaktører udforsker deres fem yndlingsværker fra SMK's samling sammen med to inspektører fra SMK - live.

21. februar 2018, kl. 18.00-18.45: VÆRK Talk: Eurowoman x SMK
Eurowomans chefredaktør Anne Lose løfter sløret for fem af sine yndlingsværker fra SMK’s kunstsamling. Sammen med Peter Nørgaard Larsen, vicedirektør og samlings- og forskningschef på SMK, udforsker de historier og detaljer, der gemmer sig i værkerne.

28. februar 2018, kl. 18.00-18.45: VÆRK Talk: Euroman x SMK
Euromans chefredaktør Karl Erik Stougaard går i dialog med Birgitte Anderberg, museumsinspektør og seniorforsker på SMK. Sammen udforsker de historier og detaljer i fem af Stougaards yndlingsværker fra SMK’s kunstsamling.


VÆRK er støttet af Ny Carlsbergfondet

Om VÆRK

Kunstmagasinet VÆRK bliver skabt i samarbejde mellem SMK og redaktionerne på Euroman, Eurowoman og RUM. Det udkommer to gange årligt sammen med de tre magasiner og kan købes i løssalg i SMK Shop og i udvalgte butikker.

Abonnér på Euroman, Eurowoman eller RUM, og modtag VÆRK to gange årligt med dit abonnement.

https://soundcloud.com/user-714670365/politisk-kunst-der-rystede-verden-med-bjorn-norgaard-og-mikkel-bogh-vaerk-saerudgave

Politisk kunst

Hør Euroman's chefredaktør Karl Erik Stougaard i samtale med Bjørn Nørgaard og Mikkel Bogh om politisk kunst.

SMK Shop

SMK Shop

Med et årskort får du 10% rabat på kunstbøger, kataloger og unikke designobjekter.

Kommende udstillinger

Kommende udstillinger


Læs mere om alle kommende udstillinger.

SMK-udgivelser

SMK-udgivelser

Læs om et udvalg af SMK's udgivelser, der knytter sig til udstillinger, forskning samt andre begivenheder på museet.