Tak til fonde, sponsorer og partnere


Takket være en rig samling af både dansk og international kunst i verdensklasse er SMK i dag et sted for oplevelse og inspiration.


SMK's rige samling af kunst skyldes i høj grad generøsitet og visioner fra sponsorer, partnere, fonde og private givere. Det er derfor med stor tak til alle vores samarbejdspartnere og donatorer, at SMK hvert år kan byde publikum indenfor til spændende og rige museumsoplevelser.

På SMK tror vi på, at kunst giver perspektiv. Med udgangspunkt i Danmarks største kunstsamling formidler vi dansk kunst til verden og verdens kunst til Danmark –  og er stolte af at kunne præsentere et så varieret og kostbart stykke af vores fælles kulturarv til besøgende i alle aldre.

Støtten fra vores mange samarbejdspartnere er med til at sikre, at nuværende såvel som kommende generationer kan opleve stor kunst i øjenhøjde.SMK takker følgende fonde, sponsorer og partnere:

Kontakt

Director, Fundraising, MA Art History: Sibbe Aggergaard
E sibbe.aggergaard_@_smk.dk
T +45 2577 6005

Om donationer

Om donationer

Gennem årene har museet modtaget donationer fra mange fonde og private givere. Læs om, hvordan du kan donere til SMK.Ny museumshave
Annie og Otto Johs. Detlefs' Fonde OJD

SMK Digital
Nordea-Fonden

Etableringen af CATS
Velux Fonden og Villum Fonden

De nye præsentationer af museets samlinger
A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til Almene Formaal

De nye præsentationer af museets samlinger & X-rummet
Det Obelske Familiefond

Den Kongelige Kobberstikssamling
Aage og Johanne Louis-Hansens Fond

Formidlingsaktiviteter på SMK
Bikubenfonden

Caféen
Montana

http://www.schloss-gottorf.de/