Støt museet

Om sponsorater

På SMK har vi mange års erfaring med sponsoraftaler, der skaber værdi for den enkelte virksomhed såvel som for museet. Vi sætter derfor stor pris på vores sponsorer og er altid imødekommende over for forslag og kreative løsninger, der tilgodeser begge parter.

Gennem årene har vi samarbejdet med en lang række forskellige firmaer og virksomheder. I fællesskab er det på den måde lykkedes at skabe endnu bedre museumsoplevelser for museets gæster samtidig med, at vores sponsorer har fået mulighed for at øge opmærksomheden på deres brand.

Bliv sponsor

Som sponsor på SMK er der mulighed for at profilere jeres virksomhed på en professionel og unik måde. En sponsoraftale giver mulighed for at bruge museets faciliteter og services på en måde, der er tilpasset netop jeres virksomheds ønsker og behov.

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at vide mere om dine muligheder for at blive sponsor på SMK, er du altid velkommen til at rette henvendelse til:

Sibbe Aggergaard
Director, Fundraising, MA Art History
E: sibbe.aggergaard_@_smk.dk
T: 25 77 60 05

Har du spørgsmål angående firmaarrangementer og leje af museets eksklusive omgivelser, er du velkommen til at henvende dig til vores arrangementskoordinatorer.

Senest opdateret: 26.apr.2018
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo