Nyheder

Det sker | 9.maj.2011

Night Music Gallery på Statens Museum for Kunst

Lørdag den 14. maj står i musikken og kunstens tegn. Hør bl.a. en sjælden solokoncert med Mikael Simpson, elektrorock bandet Ginger Ninja og naturligvis Stella Polaris Allstars. Læs også månedens kunsthistorie, og om det eksklusive tapet med motiv af Albrecht Dürer, som kan købes i museets boghandel.

Night Music Gallery
Night Music Gallery byder på både live musik og kunst. Gå ikke glip af aftenens musikalske hovednavn Mikael Simpson, som efter længere tids samarbejde med bl.a. Trentemøller og Jørgen Leth indtager museets Scene med en sjælden solokoncert.

Oplev også Ginger Ninja, der hitter i både ind- og udland og stjernefrøene Freja Loeb og DJ Cemetary. Aftenen byder også på Stella Polaris Allstars, art talks og kunstgruppen Telefon til chefen.

Hele aftenen er der desuden adgang til udstillingen "Træsnit – fra Dürer til Tal R," der giver en omfattende indføring i træsnittets teknik og funktioner gennem historien. Udstillingen præsenterer ca. 100 værker med bl.a. Dürer, Altdorfer, Tizian, Gauguin, Kandinsky, Nolde, Jorn, Baselitz og Tal R.
Lørdag den 14. maj. Kl 19-00. 100 kr. ekskl. gebyr

Night Music Gallery præsenteres i samarbejde med Stella Polaris


Køb billet til Night Music Gallery på Billetlugen

Læs mere om udstillingen "Træsnit - fra Dürer til Tal R"

Månedens kunsthistorie sætter fokus på forår
Det ser ud som om L.A. Ring var i forårshumør, da han malede sin hustru Sigrid foran deres blomstrende have. Ægteskabet med Sigrid bragte foråret ind i den melankolske malers liv. Men hvorfor ligger døden så alligevel på lur i den frodige have?
Den 1. maj 2011

Gå på opdagelse i månedens kunsthistorie

Boghandlen:
Eksklusivt tapet med Dürer-motiv
I forbindelse med udstillingen "Træsnit - fra Dürer til Tal R" er der fremstillet et unikt tapet. Tapettet er en reproduktion af kunstneren Albrecht Dürers værk "Satyrer og nymfer", der kan opleves på den nyåbnede udstilling.

Du kan købe tapettet i museets boghandel. Det koster 999 kr. for en rulle med 10 meter tapet, der er 49 cm bredt.

Læs mere om boghandlens tilbud

Senest opdateret: 18.nov.2014
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo