SMK blogger

Danh Vo | 21.maj.2012

En fragmenteret Frihedsgudinde på vej til Danmark

Nu er delene endelig på vej til Danmark!

De er pakket i containere, kommet om bord på et skib og har sat kursen mod Danmark! Vi venter i spænding på, at de cirka 30 første dele ud af 100 ankommer til København, så vi kan få pakket dem ud og vist dem frem.

Adskilte abstrakte skulpturer

De mange dele skal spredes ud over gulvet i Skulpturgaden på museet. Du får mulighed for at gå rundt mellem de forskellige dele og udforske deltaljerne i de mange adskilte abstrakte skulpturer. Men måske opdager du noget, der tilhører en arm, finger, fod, lænke eller fakkel! Noget helt konkret midt i noget umiddelbart meget abstrakt. Der bliver i hvert fald rig mulighed for at gå på opdagelse i Skulpturgaden!

På et metalværksted i Shanghai
Men vi må vente lidt endnu, før vi får mulighed for at slentre rundt mellem den fragmenterede Frihedsgudinde. I mellemtiden kan du få indblik i, hvordan kopien er blevet skabt på et metalværksted i Shanghai.

Du kan se Martin Hansens video, som giver et indtryk af, hvordan der er blevet arbejdet for at skabe en kopi af, hvad der måske er det ultimative symbol på demokrati og frihed!

arrow Kommentarer (0)
 
Endnu ingen kommentarer
Skriv en kommentar
 


Senest opdateret: 18.nov.2014
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo