SMK blogger

Jens Juels billede Niels Ryberg med sin søn Johan Christian og svigerdatter Engelke, f. Falbe (Det Rybergske familiebillede) fra 1797 kan opleves i samlingen af Dansk og Nordisk Kunst 1750-1900

SMK digital | 3.nov.2008

Hvad vil du opleve på DIT museum?

Vi henter inspiration, etablerer digitale sandkasser hvor vi kan teste ideer af og skaber netværk overalt i verden og samtidig vil vi i dialog med dig, der skal gøre brug af det vi sætter igang. Så du – ja dig! kan være med til at bidrage med ideer og input, til hvad der kunne være sjovt og interessant at kunne - både på museet og på hjemmesiden.

Vil du udstille din egen kunst online? Vil du have høre om kendtes forhold til kunsten? Vil du se hvordan en udstilling bliver til på video? Vil du høre om et værk på din mobiltelefon? Vil du selv lave en udstilling sammen med andre? Vil du quizze og deltage i afstemninger? Vil du abonnere på podcasts? Vil du se hvordan man restaurerer et billede? Vil du høre historier om skulpturerne?

Eller hvad kunne du godt tænke dig at opleve på DIT digitale museum? Vi vil rigtig gerne høre din mening, så post dine ideer her:-)

arrow Kommentarer (0)
 
Endnu ingen kommentarer
Skriv en kommentar
 


Senest opdateret: 4.maj.2016
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo