Statens Museum for Kunst - Nyheder http://www.smk.dk/besoeg-museet/nyheder/ Seneste indlæg da Statens Museum for Kunst - Nyheder http://www.smk.dk/typo3conf/ext/tt_news/ext_icon.gif http://www.smk.dk/besoeg-museet/nyheder/ 18 16 Seneste indlæg TYPO3 - get.content.right http://blogs.law.harvard.edu/tech/rss Tue, 07 Feb 2017 12:46:00 +0100 Vinterferie på SMK: Manga, mønstre og japansk mystik http://www.smk.dk/besoeg-museet/nyheder/artikel/vinterferien-paa-smk-manga-moenstre-og-japansk-mystik/ Glem alt om flyverdragter og kolde næser – i vinterferien inviterer vi ind i varmen og fylder... Ny udstilling: Japanomania

Hvad sker der, når Norden møder Japan? I vinterferien kan du opleve forårets store udstilling Japanomania i Norden 1875-1918, der fortæller historien om japanismens indtog i den nordiske kunst.

19. januar 2017 – 23. april 2017
Pris: Dagsbillet

Læs mere om udstillingen Japanomania

Lav en dragefamilie og tegn en manga

I Børnenes Værksted er vi vilde med de smukke japanske mønstre og motiver. Vi inviterer børn og familier til at komme og lave deres egne farverige drage-familie, tegne smukke mangabilleder eller hvad med lyserøde kirsebærblomster i ægte japansk stil?

Vores huskunstnere hjælper til og guider gerne fantasien på gled.

Anbefalet alder: 3 år og op.
Lørdag 11. – søndag 19. februar kl. 11.30 - 16.30
Pris: 30 kr. + Dagsbillet

Læs mere om Børnenes Værksted

BørneomvisningerTag med på en eksotisk omvisning med japansk mystik og farverige pakistanske mønstre. 

Hver dag i vinterferien udforsker vi sammen udstillingen Japanomania og familieudstillingen Aisha Khalid: To verdener som én. Her ser vi på mønstre, tegneserier og motiver med træer, dyr, bølger og sne – alt sammen i børnehøjde.

Anbefalet alder: 4-12 år.
Lørdag 11. – søndag 19. februar
Kl. 13.00 - 13.45
Pris: Dagsbillet

Begrænset antal pladser. Billetter afhentes i Informationen 30 minutter før omvisningen begynder. Reservation ikke mulig. 

Læs mere børneomvisningerne

Sidste chance: To verdener som én


I vinterferien er det sidste chance for at se familieudstillingen To verdener som én. Her kan I dykke ned i den pakistanske kunstner Aisha Khalids hypnotiserende mønstre, der får det til at flimre for øjnene.

Psst: Kig også forbi Scenen, hvor vi triller metervis af store ruller papir ud og tegner smukke mønstrede tæpper akkurat som i udstillingen (gratis med dagsbillet).

Udstillingsperiode: 7. oktober 2016 – 19. februar 2017
Pris: Dagsbillet

Læs mere om udstillingen To Verdener som én

Særåbent mandag 13. februar


Husk, at vi i forbindelse med vinterferien har særåbent mandag 13. februar. Caféen har ligeledes åbent hver dag i museets åbningstid.

Læs mere om museets åbningstider>>>HENT PRESSEFOTOS

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Astrid Boye Wiik
Digital kommunikationsmedarbejder
E: astrid.wiik_@_smk.dk
T: +45 2552 7278

]]>
Webmaster Wed, 01 Feb 2017 10:47:00 +0100
Ramt af en japansk bølge http://www.smk.dk/besoeg-museet/nyheder/artikel/-168a4e91e6/ Ny udstilling skruer tiden tilbage til anden halvdel af 1800-tallet, hvor den japanske æstetik... Kom med tilbage til anden halvdel af 1800-tallet, hvor en begejstring for alt japansk bølger hen over den vestlige verden – en JAPANOMANIA. Mødet med japansk kunst hiver tæppet væk under den europæiske kunstscene. Også den nordiske kunst fyldes af eksotiske geishaer, fremmedartede naturskildringer og forfinet æstetik.

Fuji, kirsebærtræer og flora og fauna
Flere kunstnere begynder at iscenesætte sig selv, deres hjem og atelier med silkekimonoer, vifter, parasoller og papirlamper. Samtidig er motiver, som det sneklædte Fuji-bjerg, blomstrende kirsebærtræer og ”den store bølge”, med til at forandre blikket på både kunst og natur i Europa. Kompositionerne bliver asymmetriske, og kunstnerne dyrker mikrokosmos og går helt tæt på fugle, fisk, insekter, grene og blomster.

Påvirkningen fra Japan var massiv, og det er først i dag, at vi til fulde forstår dens omfang. Med udstillingen Japanomania i Norden 1875-1918 skruer SMK tiden tilbage og fortæller historien om japanismens indtog gennem værker af blandt andre Edvard Munch, Vilhelm Hammershøi, Anna Ancher, L.A. Ring og Claude Monet.

Læs mere om udstillingen

]]>
Webmaster Fri, 20 Jan 2017 13:35:00 +0100
Spot på den nyeste kunst http://www.smk.dk/besoeg-museet/nyheder/artikel/spot-paa-den-nyeste-kunst/ Ny udstilling sætter spot på de temaer, som har optaget en række af de største kunstnere fra 1900... Ekspressionisme, surrealisme, politisk og eksperimenterende kunst: Kunstnerne i det 20. og 21. århundrede har haft vidt forskellige udgangspunkter. Alligevel var de grebet af nogle af de samme temaer.

I udstillingen SPOT PÅ – Dansk og International Kunst efter 1900 kan du udforske de temaer og æstetiske greb, som har optaget kunstnerne fra 1900 og frem til i dag. Det er temaer som eksempelvis ’Den politiske krop’, Geometri og konstruktion’ og ’U-virkeligheder’.

Du kan opleve værker af blandt andre Kirsten Justesen, Per Kirkeby, Wilhelm Freddie, Michael Kvium, Vilhelm Lundstrøm, Asger Jorn og Tal R.


Oplev SPOT PÅ – Dansk og International Kunst efter 1900 fra 17. januar – maj 2017

Highlights fra SMK’s faste udstilling

SPOT PÅ – Dansk og International Kunst efter 1900 viser udvalgte værker fra museets faste udstilling, Dansk og International Kunst efter 1900. Denne udstilling er midlertidigt lukket frem til maj, da vi installerer et nyt, miljøvenligt klimaanlæg.

Når installeringen af klimaanlægget skal ske i de faste udstillinger Europæisk Kunst 1300-1900 og Dansk og Nordisk Kunst 1750-1900, kan du også opleve highlights herfra i to nye spot-udstillinger.

]]>
Astrid Wiik Mon, 16 Jan 2017 11:16:00 +0100
Udstillinger på SMK i 2017 http://www.smk.dk/besoeg-museet/nyheder/artikel/udstillinger-paa-smk-i-2017/ I 2017 stiller SMK skarpt på blandt andet geishaer, kongelige portrætter og eksperimenterende...

Albert Edelfelt, Virginie, 1883.
Arla Cederberg Collection, Joensuu Art Museum, foto: Hyttinen, Kari

Japanomania i Norden 1875-1918

Udstillingsperiode: 19. januar – 23. april 2017

Det sneklædte Fuji-bjerg, blomstrende kirsebærtræer og "den store bølge". I anden halvdel af 1800-tallet bølger en begejstring for alt japansk hen over den vestlige verden – en japanomania. Fra januar viser en stor udstilling på SMK, hvordan nordisk billedkunst forandrer sig, da Japan rammer Europa.

Påvirkningen fra Japan var især stor for kunstnere som Claude Monet, Edvard Munch, Van Gogh, Vilhelm Hammershøi, Anna Ancher, Albert Edelfelt og L.A. Ring, der alle er med på udstillingen.

Læs mere om udstillingen


Michel Sittow, Portræt af Christian II (1481-1559), 1514/15

Magt og afmagt. Christian II's billedpolitik

Udstillingsperiode: 15. juni – 10. september 2017

Christian II (1481-1559) er en af Danmarks mest fascinerende konger – og den første danske konge, der for alvor brugte billedkunsten til at promovere sig selv og fremme sine politiske mål. SMK stiller skarpt på, hvordan kongen brugte maleri og grafik som kommunikationsredskaber i sine politiske strategier – både som konge, men også da han var drevet i landflygtighed.

I udstillingen vises værker af blandt andre Albrecht Dürer, Jan Gossart, Michael Sittow og Lucas Cranach den Ældre.

 


X-rummet

Mark Leckey

Udstillingsperiode: 4. maj – 3. september 2017 i x-rummet

I sin kunstneriske praksis arbejder britiske Mark Leckey med alt fra collage, skulptur og installationer til lyd, video og performances. I udstillingen på SMK vises en række nye værker, der er produceret specielt til x-rummet – SMK’s eksperimenterende scene for samtidskunst.

Nairy Baghramian

Udstillingsperiode: November 2017 – marts 2018 i x-rummet

Den iranskfødte kunstner Nairy Baghramian, der skaber skulpturer og installationer i alt fra aluminium og glasfiber til stof, reb og gummi, producerer i efteråret en række nye værker specielt til x-rummet.

Læs mere om x-rummet


© Gillian Wearing, A Real Birmingham Family, 2014, Courtesy Ikon. Foto: Stuart Whipps

Gillian Wearing – En rigtig dansk familie

Udstillingsperiode: 12. oktober 2017 – 7. januar 2018

Hvad er en rigtig dansk familie? Det undersøger den britiske kunstner Gillian Wearing i et nyt projekt. Alle familier har været inviteret til at melde sig til projektet, men kun én familie bliver udvalgt som vinderfamilie, modelleret i fuld størrelse og støbt som en skulptur i bronze.

I efteråret viser SMK en udstilling, der dels dokumenterer hele processen med at finde frem til den ”rigtige” familie, og dels viser nogle af Wearings tidligere værker, der tager afsæt i og skilrer relationelle og identitetsmæssige forhold i både hendes egen og andres familier. 

Læs mere om projektet


Udsnit af Astrid Holm, Rose dækker bord, 1914.

Ufortalte historier

Udstillingsperiode: Maj 2017 – januar 2018

I anledning af 100-året for salget af Dansk Vestindien til USA dykker SMK ned i ufortalte historier fra kolonitiden i Vestindien. Sammen med Det Kongelige Bibliotek og Malmö Universitets forskningsprojekt Living Archives stiller SMK skarpt på de ofte oversete historier om de sorte tjenestefolk og slaver, der arbejdede for danske familier på De Vestindiske Øer.

Med udgangspunkt i arkivmateriale fra Det Kongelige Bibliotek og værker fra SMK's samlinger, undersøger udstillingen, hvordan vores kulturelle hukommelse både former og forandrer vores levede forståelse.


Maibritt Saerens. Foto: Ulrik Jantzen.


Det sker også


9x9x9
• I foråret kan publikum opleve forestillingen 9x9x9, der blander litteratur, billedkunst og scenekunst og forvandler museet til én stor teaterscene.

>> Læs mere om 9x9x9


SMK Fridays
• SMK Fridays vender tilbage 10. februar, 31. marts, 5. maj og 2. juni 2017. Programmet ændrer sig fra gang til gang, men opskriften er altid en god blanding af kunst, musik, art talks, film, fredagsbar og gadekøkken.

Læs mere om SMK Fridays


Omvisninger
• Hver søndag kan både børn og voksne tage med på omvisninger i museets faste udstillinger, hvor vi stiller skarpt på aktuelle temaer.

Læs mere om børne- og voksenomvisninger


SMK²
• Særophængninger, performative omvisninger, personlige værktekster og audioguides. Under overskriften SMK² sætter vi sammen med kunstnere, forfattere og andre fagligheder museets samlinger i spil på nye måder.

Læs mere om SMK²

]]>
Ayoe Torbensdóttir Mon, 19 Dec 2016 14:38:00 +0100
SMK HIGHLIGHTS – ny audioguide http://www.smk.dk/besoeg-museet/nyheder/artikel/smk-highlights-samtaler-om-kunsten/ Lyt med, når SMK’s inspektører kommer rundt om de store, sjove og svære spørgsmål om kunsten. OBS: Audioguiden lanceres 22. december 2016

Hvorfor er himlen lyserød i Christen Købkes maleri af Sortedams-dosseringen? Hvad var Johan Thomas Lundbyes skjulte dagsorden, da han malede skrænterne ved Roskilde Fjord højere end i virkeligheden? Og hvordan smelter samtidskunstneren Danh Vos private historie sammen med verdenshistorien i hans fragmenterede Frihedsgudinde?

Audioguiden SMK HIGHLIGHTS er en ny samtalebaseret audioguide på SMK. Den  tager dig gennem museets faste udstillinger og stiller skarpt på et udvalg af SMK’s mesterværker.

Nyt perspektiv på museets mesterværker
Nadja Pass, kulturel iværksætter og medstifter af Samtalesalonerne, er i 50 lydspor, i samtale med museets inspektører om alle de store, sjove og svære spørgsmål i kunsten. Sammen går de tæt på malerierne, rundt om skulpturerne og fordyber sig i de historier og spørgsmål værkerne inspirerer til.

Hvert lydspor i audioguiden handler om et kunstværk. Du kan høre de enkelte lydspor helt uafhængigt af hinanden og dermed lave din egen skræddersyede rute gennem museets udstillingssale.

Lyt med, når Nadja Pass i selskab med museets inspektører zoomer ind på blandt andet kunstperler fra den danske guldalder, franske farveeksplosioner og den eksperimenterende samtidskunst.

Sådan lytter du med
Gå ind på highlights.smk.dk. Find samtalesporet om det værk, du ønsker at høre mere om. Sæt høretelefoner til, start samtalen og lyt med. Du kan bruge din telefon og egne høretelefoner eller låne høretelefoner og iPod i Informationen på SMK.


SMK HIGHLIGHTS er realiseret med støtte fra Kulturstyrelsen

Om SMK Highlights

SMK har inviteret Nadja Pass, kulturel iværksætter og medstifter af Samtalesalonerne, til at gå samtaleture med museets inspektører i de faste udstillinger. Det har resulteret i audioguiden SMK HIGHLIGHTS.

Om audioguiden fortæller Nadja Pass:

"Tanken er at gøre det nemmere for alle at tale om kunsten. For i spændingsfeltet mellem eksperterne og mig – der i grunden ved meget lidt om kunst – er der plads til, at alle andre kan gøre sig deres egne tanker om kunsten.”

]]>
Ayoe Torbensdóttir Thu, 15 Dec 2016 13:31:00 +0100
Læg kunsten under træet http://www.smk.dk/besoeg-museet/nyheder/artikel/laeg-kunsten-under-traeet-1/ Find gaven til den kunstglade: Ny teaterforestilling, årskort, en billet til Parkmuseerne eller to...
9x9x9Vær med, når forestillingen 9x9x9 blander litteratur, billedkunst og scenekunst og forvandler museet til én stor teaterscene.

Pris: 245 kr. 
Rabat for årskortholdere: 225 kr.

Læs mere om 9x9x9

ÅrskortMed et årskort til SMK får giver du adgang til et helt års kunstoplevelser. Få gratis adgang til alle museets udstillinger samt rabat i Caféen og på SMK's udgivelser i SMK Shop.

Fra 145 kr.

Læs mere om årskort

Parkmuseerne

Med Parkmuseernes billet får du adgang til seks museer i København. Billetten gælder et helt år og kan købes i museernes billetsalg samt Rosenborgs webshop og Den Hirschsprungske Samlings webshop.

195 kr.

Læs mere om Parkmuseernes billet

Director's Choice

I en ny bog, Director’s Choice – Statens Museum for Kunst, deler SMK's direktør, Mikkel Bogh, ud af sin fascination af udvalgte værker og tager læseren igennem værkernes historier. Køb bogen i SMK Shop på museet.

Pris: 99 kr.

Dansk Guldalder, Lyset, Landskabet og Hverdagen

Bogen Dansk Guldalder - Lyset, Landskabet og Hverdagen fortæller historien om et af de absolutte højdepunkter i den danske kunsts historie ved seniorforsker ved SMK, Kasper Monrad. 

Køb bogen i SMK Shop eller på Saxo.dk. Pris: 399 kr.  Rabat for årskortholdere i SMK Shop:  249 kr. 

]]>
Webmaster Thu, 08 Dec 2016 12:57:00 +0100
9x9x9 http://www.smk.dk/besoeg-museet/nyheder/artikel/9x9x9-1/ Vær med, når forestillingen 9x9x9 blander litteratur, billedkunst og scenekunst og forvandler... I vinteren 2017 mødes det bedste fra tre forskellige kunstarter på SMK. Ni af landets bedste skuespillere vil ni aftener indtage museets smukke sale. Foran ni malerier opfører de historier, som ni store danske forfattere har skrevet specielt til kunstværkerne. Du bestemmer selv hvad du vil se – og hvornår.

De ni skuespillere fra Det Kongelige Teater indtager hvert deres rum og opfører ni små forestillinger lige foran kunstværkerne. Oplev blandt andre Ellen Hillingsø, Simon Bennebjerg og Maibritt Saerens spille hovedrollerne i hver deres forestilling med historier forfattet af Suzanne Brøgger, Simon Fruelund og Svend Åge Madsen og yderligere seks af landets største forfattere.

Skræddersy din egen oplevelse

9x9x9


PREMIERE: 19. februar

ØVRIGE FORESTILLINGER:
26. februar
5., 12.,  19., 26., marts
2., 23., & 30. april

PRIS: 245 kr.
RABATPRIS: 225 ( Ung u. 30, SMK årskort / Det Kongelige Teaters abonnenter / Grupper af 10)

KØB BILLET

Instruktøren Hans-Peter Kellner har med 9x9x9 skabt en helt ny måde at opleve kunst på i en forestilling, der udspiller sig i flere forskellige rum og sale på landets største kunstmuseum – på en gang. Den store forestilling består af ni korte forestillinger, der hver varer ca. 10 minutter og opføres flere gange i løbet af en aften. Du bestemmer selv vejen igennem forestillingen, og skaber på den måde din helt egen teateroplevelse.

9x9x9 blev første gang opført i 2014 og vakte stor begejstring blandt både anmeldere og publikum. Nu vender den populære forestilling tilbage med ni nye levende kunsthistorier.

9x9x9 er baseret på original ide og koncept af Jacqueline Kornmüller & Peter Wolf og er blevet til i et samarbejde mellem Det Kongelige Teater, Gyldendal og SMK.

Sådan gør du 9x9x9

1. Køb billet til forestillingen på kgl.teater.dk eller i Informationen på Statens Museum for Kunst.

2. Dørene åbner kl. 17.15. Ankom og få et program, som er stemplet med en farve, der viser din startposition til aftenens første forestilling.

3. Kl. 18.00 begynder forestillingen med en prolog i museets skulpturgade, skrevet af Jørgen Leth. Efter prologen følger du farven på dit program, og går til aftenens første forestilling.

4. Når den første forestilling er forbi, kan du selv gå på opdagelse mellem forestillingerne, som hver varer ca. 10 minutter. Forestillingerne bliver opført igen og igen, så du bestemmer selv rækkefølgen.

5. Forestillingen slutter kl. 21.30 Du bestemmer selv, hvornår du vil tage en pause undervejs, og museets café er åben hele aftenen.

Køb billet

]]>
Webmaster Sat, 03 Dec 2016 19:38:00 +0100
Hammershøi hjemvendt fra transatlantisk rejse http://www.smk.dk/besoeg-museet/nyheder/artikel/hammershoei-hjemvendt-fra-transatlantisk-rejse/ Efter en anmelderrost udstillingsrejse i USA og Canada, kan du igen opleve 24 af Hammershøis... I godt og vel et år har ”de stille stuers maler” turneret på den anden side af Atlanten til stor glæde for det oversøiske publikum. 24 kunstværker af Vilhelm Hammershøi blev udstillet under titlen Painting Tranquility: Masterworks by Vilhelm Hammershøi from SMK og har trukket et rekordstort antal besøgende til blandt andet Scandinavia House i New York.

Vilhelm Hammershøi er en af de absolut mest betydelige danske kunstnere fra slutningen af 1800-tallet og begyndelsen af 1900-tallet, og hans ry er ganske givet nået længere uden for Danmarks grænser end nogen anden dansk maler.

Fra tirsdag 22. november er kunstnerens karakteristiske drømmende og gråtonede værker tilbage på SMK, hvor du kan opleve dem i den faste udstilling Dansk og Nordisk Kunst 1750-1900, sal 228.

Læs mere om Hammershøi

]]>
Webmaster Tue, 22 Nov 2016 15:54:00 +0100
Krea-jul og decemberhygge på SMK http://www.smk.dk/besoeg-museet/nyheder/artikel/jul-paa-smk/ December byder på julehygge af den farveladeglade slags. Snup en æbleskive eller to og slå dig løs...
Juleklip i Børnenes VærkstedBørnenes Værksted slår hver weekend i december dørene op for byens største juleklippe-værksted. Kom og lav din egen fantasifulde julepynt. Du kan også klippe en julekortscollage, som du kan sende til din ven, nabo eller farfar.

10. -11, 17. -18. december kl.11.30 - 16.30. Pris: 30 kr. + dagsbillet

Læs mere om Børnenes Værksted

Omvisninger i børnehøjdeSammen med SMK’s omviser leder vi efter piger fra gamle dage, følelsesfulde kunstnere og kunst af den virkelig grimme slags. 

11. og 18. december kl. 13 - 13.45. Gratis, når entréen er betalt.

Læs mere om børneomvisninger


Udstilling: To verdener som én


© Aisha Khalid. Foto: Shah Zaman Bloch

I udstillingen To verdener som én kan børn og familier dykke ned i den pakistanske kunstner Aisha Khalids hypnotiserende univers, hvor der gemmer sig tilslørede kvinder, eventyrlige figurer og huller, der leder ind til andre verdener.

Pris: Dagsbillet (gratis for børn under 18).

Læs mere om udstillingen

Særåbent i juleferien

Museet har lukket 24. og 25. december. Til gengæld kan du holde 2. juledag i kunstens tegn, da vi holder særåbent 26. december kl.11 - 17.

Læs mere om åbningstider

]]>
Astrid Wiik Mon, 21 Nov 2016 14:44:00 +0100
Solen skal ikke røre møblerne http://www.smk.dk/besoeg-museet/nyheder/artikel/solen-skal-ikke-roere-moeblerne/ To eftermiddage i november kan du tage del i Solen skal ikke røre møblerne – en... Vi begynder oppe i ældre europæisk (det sagde han også i går).

Der er en del tåge.

Har de nævnt for jer, at jeg boede på museet engang?

Jeg kan ikke huske i mit liv at have passet særligt godt ind i nogen institutioner, men hvis man bruger sit liv på at lede efter forståelse spilder man sin tid, det er jeg taknemmelig for at min storesøster forklarede mig. Der er kærlighed mange steder alligevel. På et museum har jeg f.eks. altid følt at det lissom var alright.


– Hannah Heilmann

En del af SMK


Henover et år griber otte kunstnere ind i museets samling og skaber formidlingsformer, der giver dig nye perspektiver på og indgange til kunsten. Omvisningerne af Hannah Heilmann er det femte projekt i rækken af kunstnerinterventioner.

Kunstnerinterventionerne er kurateret af overinspektør og seniorforsker Marianne Torp og er en del af SMK² – en række eksperimenter, hvor SMK sammen med kunstnere, forfattere og andre fagligheder sætter museets samlinger i spil på nye måder for at give dig overraskende og anderledes kunstoplevelser.

 

Under overskriften SMK² har SMK invitereret den danske kunstner Hannah Heilmann til at gribe ind i museet og udfordre det vante formidlingsformat: omvisningen. Det har resulteret i Solen skal ikke røre møblerne, en guidet tur, hvor Hannah Heilmann inviterer dig ind i sin ømhed for museet.

En personlig omvisning

Som uddannet kunsthistoriker og tidligere medarbejder på SMK har Hannah Heilmann sine egne historier hengemt i værkerne og stier gennem husets orden.

Kom med, når hun to eftermiddage i november bevæger sig over broer og trapper, gennem museets elskede og forhadte kunstperioder, kravler med indtørrede fisk i plastikforhæng og flygter forbi den modernistiske skyld. 

Læs mere om Solen skal ikke røre møblerne onsdag 23. november kl. 17 og søndag 27. november kl.15

Tag din krop og dine følelser med på SMK

I sin kunstneriske praksis arbejder Hannah Heilmann ofte med at udfordre både kunstens og Selvets autonome status – og netop derfor udmønter hendes værker sig ofte i sociale situationer og iscenesættelser, hvor hun udfordrer, undersøger og opløser grænserne mellem interaktioner, rekvisitter og færdigt værk.

Solen skal ikke røre møblerne er en utraditionel omvisning, en koreograferet rejse gennem museet, hvor Heilmann giver sit take på kunsthistorien, værkerne og SMK. En performanceomvisning, hvor hun inviterer din krop og dine følelser med på museum.

Om Hannah Heilmann

Den danske samtidskunstner Hannah Heilmann, født i 1978, arbejder med tekst, video, installation og performance og har udstillet på en lang række danske og internationale udstillingssteder. Hun er uddannet cand. mag. i Kunsthistorie fra Københavns Universitet og underviser på Det Kongelige Danske Kunstakademi.

Praktisk information og tilmelding

Performanceomvisningen finder sted onsdag 23. november kl. 17 og søndag 27. november kl. 15.
Omvisningen er gratis, når entréen er betalt – tilmelding nødvendig.
Tilmelding dig via mail til web@smk.dk.
Begrænset antal pladser.

]]>
Webmaster Fri, 11 Nov 2016 09:44:00 +0100