Hos konservatoren

Spørg konservatoren

Du kan stille konservatoren et spørgsmål ved at udfylde felterne nedenfor. Dit spørgsmål vil blive besvaret så hurtigt som muligt.
*Hverken dit navn eller email kommer til at fremgå af hjemmesiden.

Maleri | 11.feb.2013

Valg af konservator

Jeg går ud fra der er forskel på de forskellige konservatorer i Danmark. Jeg vil derfor høre, om I ved hvem jeg skal bruge til restaurering af et Paul Fischer maleri. Malingen er godt skallet af og jeg ønsker, at det kommer til at se oprindeligt ud igen (eller i hvertfald så tæt på som muligt). Findes der en konservator, der er specialist i netop denne maler eller evt. periode/stil?   Og hvis ikke, hvad vil I så råde mig til?

Du har helt ret i at der er forskel på konservatorers fagområder og det er derfor vigtigt at man finder en privat konservator der har fået relevant, passende udannelse til den aktuelle konserveringsopgave.

Som statsinstitution kan vi desværre ikke anbefale nogen bestemt konservator, men vi kan henvise til Nordisk Konservatorforbund der har en liste over deres medlemmer. Listen af private konservatorer og konserveringsværksteder findes her: http://nkf-dk.dk/links/konserveringsvrksteder

Held og lykke med det – jeg håber, at du kan finde en privat malerikonservator som kan hjælper dig med dit projekt.

Med venlig hilsen,
Hannah Tempest
Malerikonservator

arrow Kommentarer (0)
 
Endnu ingen kommentarer
Skriv en kommentar
 


Senest opdateret: 7.jul.2014
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo