SMK blogger

SMK digital | 15.jan.2009

Delte meninger

Alle har en mening, om stort set alting, på et eller andet plan, men hvornår skal den deles med andre? Det spørgsmål er der garanteret mange, der har stillet sig selv (og nogle gange andre) igennem tiden.

Jeg har i hvert fald. Spørgsmålet opstår, hos mig, i alle mulige og umulige situationer – Det være sig lige fra når tilfældige folk på gaden på vej hjem fra Netto af en nyhedsreporter får stukket en mikrofon op i ansigtet og bliver udspurgt om situationen i Mellemøsten, til når redaktører debatterer, om de skal tillade, at læsere online skriver grimme ting om kendte, til folk der glad, gerne og uopfordret giver gode råd om, hvordan deres venner burde gebærde sig for at få en kæreste, ingen af dem endnu har mødt.

Senest har jeg stillet mig selv spørgsmålet i forbindelse med det her blogindlæg. For hvorfor skal jeg blogge? Og hvorfor skal jeg blogge på SMKs hjemmeside? Og om hvad? Og hvem læser det egentlig?

Det mest oplagte svar må være, at jeg skal blogge på SMKs hjemmeside, fordi verden skal have en mulighed for at få et indblik i, hvem i alverden det er, der sidder på posten som ”kreativ producer/web TV” på Statens Museum for Kunst, og hvorfor hun gør, som hun gør. Både så verden kan få en forståelse for de valg, der bliver truffet her hos SMK digital, men også så verden kan blande sig og forhåbentlig få en indflydelse på nogle af de beslutninger, vi vælger at træffe i opbyggelsen af SMK digital.

Nogle af svarene på, hvorfor jeg gør, som jeg gør (på mit arbejde…), kan man allerede finde andet steds på sitet, nemlig i mit tidligere blogindlæg ”Så kom jeg på museum” samt i ”Om denne blog” men derudover, hvad foregår der så i hovedet af mig? – af web tanker vel at mærke, som er relevant for andre at læse?

Ifølge Wikipedia er en blog en hjemmeside, hvor bloggeren skriver om sit liv, ligesom man skriver om det i en dagbog. Men det ville måske alligevel være vel meget, hvis jeg offentligt, online skulle til at føre dagbog. Eller dog… jeg har jo faktisk allerede en form for online dagbog, jeg deler med andre, nemlig min Facebook profil. Her deler jeg glad og gerne informationer om alt mellem himmel og jord, inklusiv alt det, som jeg ikke gider høre andre folk udtale sig om i farten i Nyhederne med indkøbsposer under armen…

Men, men, men, mit forsvar er jo, at Facebook-profil kun er for mine venner, og de kender mig, og de kan svare igen, og de kan lade være med at læse det og, og, og…

Så kære læsere af denne blog. I betragtes hermed som mine blogvenner, til hvem jeg kan sende de links, jeg i sidste uge linkede til på min Facebook profil, så I kan komme til at kende mig, bare lidt, og få et indblik i, hvilke "dagbogstanker" jeg gør mig online om webben, og som på én eller anden måde inspirerer mig i mit arbejde med SMK digital. Så må I selv bestemme, om I har lyst til at læse det og evt. svare igen.

Mandag
www.storskrald.dk
YES! Hvor er webben og det dele-samfund, vi lever i, for fedt (og mit nye gratis skrivebord samt den totalt sjove flyttemand, der flyttede det)!

Tirsdag
www.kommunikationsforum.dk
Så er web TV nået hertil…

Onsdag
www.youtube.com
Fundet i søgningen ”web tv” på Youtube. (Hvorfor har jeg ikke fundet på det badeværelsekoncept!?)

Torsdag
www.youtube.com
Ha! Genialt! Mario Brothers som menneske-dukketeater!?! ALLE mine produktionsdrømme om mixed media på web vækkes til live igen…

Fredag
www.smk.dk/freddie
A pro pos mixed media – glæd jer til Freddie udstillingen i februar!

arrow Kommentarer (1)
 
Du finder flere gratis ting og dele-samfund på http://www.gratisgenbrug.dk
  • Per
  • 16-02-17 12:11
Skriv en kommentar
 


Senest opdateret: 26.apr.2018
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo