SMK blogger

SMK digital | 5.nov.2008

Du er ikke alene

I dag er der på en lang række områder udviklet it løsninger, der er baseret på standardløsninger der er velafprøvede og velfungerende. Statens Museum for Kunst har løsninger, der er skræddersyet til vores arbejdsprocesser. Vi har en base, der er i orden. Med Det Digitale SMK og det generelle krav til optimering af arbejdsprocesser, er det passende at vende blikket mod nye teknologier, udviklet til de områder vi har brug for. Der er en stærk forventning til teknologien som informationsredskab, men også til, at den kan skabe forbindelser mellem mennesker og bidrage til meningsfulde oplevelser.

Hvor går man hen, for at finde en passende model der er varig og dynamisk? Gode kolleger på institutioner vi gerne sammenligner os med besvarer beredvilligt på spørgsmål. Invitationer til at aflægge en visit følger med. Spørgsmål videresendes uopfordret til kolleger, der sidder midt i et udviklingsprojekt analog til det vi gerne vil. Dette kan føre til en samlet indsats for at bringe mange institutioner sammen, der har samme mål om at etablere en platform for et system til registrering af museumssamlinger.

Og hov, en af disse kollegaer er jo netop på besøg her på Statens Museum for Kunst. Hun er inviteret til at guide os gennem den proces, vi er godt i gang med. Fornemmelsen af, at mange må gå igennem samme proces som os og at vi samtidig er på forkant med de tanker og ideer vi har, er god. Glæden ved at et tidligere etableret netværk er holdbart og kan opdateres, er meget stor.

- du er ikke alene, der er mange derude der gør det samme og de vil gerne kommunikere.

arrow Kommentarer (0)
 
Endnu ingen kommentarer
Skriv en kommentar
 


Senest opdateret: 26.apr.2018
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo