SMK blogger

Bag om | 7.jun.2011

PRIMI netværker internationalt

PRIMI-gruppen til seminar hos Solvay, Bruxelles, Belgien den 8-9 juni.

Solvay er en internationalt industrigruppe, der aktive inden for kemi og plast. Solvay Plastics er en førende verdensproducent af polymere og har verdens største udvalg af forskellige typer plast.

Besøget hos Solvay er tænkt som dels et vidensindhentnings- og netværksetablerende møde for konservatorerne og kunstnerne og de danske industrirepræsentanter, og dels også som et forsøg på at etablere et møde mellem de kreative kræfter, som kunstnerne repræsenterer, og industriens eksperter, således som det formuleres i forestillingen om ’extreme users’.

På seminaret vil følgende emne blive diskuterede: forskning og udvikling i plast, oppustelige kunst lavet af PVC, restaurering af plastgenstande, design og innovation. PRIMI-gruppen vil hermed få mulighed for at udvikler ideer med nogle af verdens førende research scientists og deres eksperter i innovation.

Det er håbet, at seminaret hos Solvay, der er en meget fremsynet plastråvareproducent, skal etablere nogle kontakter til industrieksperter, hvis viden det vil være nyttigt for danske virksomheder at få del i.

Efter seminaret vil PRIMI gruppen fortælle mere om deres oplevelse på Solvay.

Læs mere her:
http://www.solvayplastics.com http://www.solvay.com/EN/About/Documents/Group_2010_Leaflet_EN.pdf


arrow Kommentarer (0)
 
Endnu ingen kommentarer
Skriv en kommentar
 


Senest opdateret: 26.apr.2018
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo