SMK blogger
www.smk.dk

Sådan ser smk.dk ud - lidt endnu...

SMK digital | 10.feb.2010

Vi tæller ned til første store lancering

Nu kære stam-bruger/gæst/læser/publikum, nu gør vi det. Vi begynder at splitte museets nuværende hjemmeside smk.dk af i fragmenter af tekster, billeder, videoer, lydklip, kommentarer. Vi vender hver en sætning og bygger den op på ny, vi finder døde links i krogene og støvsuger for kommafejl. Vi er gået i gang med at flytte fra vores nuværende Mollerup-design og Lotus Notes-løsning til E-types design i Typo3-CMS!

Efter 10 år er vores nuværende smk.dk klar til at gå på pension. Hvis du vil se, hvordan hjemmesiden så ud i starten, kan du få et glimt på webmuseum.dk. Trods de mange år på bagen synes vi faktisk, at siden har klaret det forbløffende godt, og langt hovedparten af jer derude melder også tilbage via undersøgelser, henvendelser og interviews, at I overordnet set er ganske tilfredse, selvom designet virker en anelse klinisk, teksten står for småt, og der er for få billeder. Faktisk er vi overraskede over, at I er så tilfredse, for I fortæller også, at I ofte farer vild, ender i blindgyder og ikke kan finde det indhold, I ønskede.

2000 sider bliver endevendt og diskuteret af 15 nye lokalredaktører fra museets seks afdelinger: giver den side nu mening – hvordan garnerer vi med den rette mængde billeder, og hvilket emneord knytter sig til denne artikel?

SMK Digital er ved at klippe navlestrengen til det første projekt og overdrage det til museets drift – og meget passende barsler projektlederen selv, så vi er også i fuld gang med at finde den gode vikar, der skal videreudvikle sitet gennem to yderligere faser i de næste års tid. Til jer der har søgt, tak! Vi har fået over 120 fine ansøgninger og er i gang med at finde den håndfuld, der skal til samtale.

Så kære bruger, hav også tålmodighed med os, vi glæder os til om knap to måneder at kunne præsentere en fræk ny model for jer, men vi roder måske lidt i mens.

arrow Kommentarer (1)
 
Endnu ingen kommentarer
Skriv en kommentar
 


Senest opdateret: 6.mar.2018
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo