www.ulk.dk

 UDFORSK OG DOWNLOAD

KONTAKT ULK

BLIV KUNSTPILOT


Gennemlyst

Udstilling: Gennemlyst -på sporet af Bosch og Bruegel

Kunstpiloterne og SMK's bevaringsafdeling står bag udstillingen fra 2012

ULK er SMK's sociale og kreative community for unge mellem 15 og 25
Som kunstpilot i ULK arbejder du frivilligt med brugerinddragende projekter i tæt samarbejde med museets ansatte– med visionen om, at kunst skal være vedkommende og kreativitet en del af unges hverdag


ULK Community
ULK skaber uvurderlige og længerevarende relationer mellem museet og unge. Både gennem modige, eksperimenterende projekter internt med formidlere, kunstnere, kuratorer og interaktionsdesignere – og gennem samarbejder med eksterne kreative miljøer på festivaler, digitale platforme og i byens rum.

Kunstpiloterne arbejder for at dele deres begejstring for kunst og er optaget af, hvordan SMK og kunst kan spille en rolle i deres og andre unges liv. Denne nysgerrighed deler vi. Derfor arbejder vi også målrettet med at give kunstpiloterne noget igen i form af redskaber til projektstyring, formidling og kommunikation.


Brugerinddragelse

Er en dynamisk, demokratisk proces, hvor læringspointerne kommer til syne i netop det processuelle og gennem til tider udfordrende forhandlinger. Det er samarbejdsprocesserne og den viden, de kaster af sig, der viser os, hvorfor kunstpiloterne og unge brugere kan være med til at forme SMK som et flerstemmigt rum.

www.smk.dk/besoeg-museet/nyheder/artikel/vi-lufter-kunsten-i-byrummet/

ULK og Byens Hegn

Kunstpiloterne, byens borgere og naboer til metrobyggerierne står bag udsmykningen af to metrohegn på Frederiksberg og ved Marmorkirken i København

www.smk.dk/besoeg-museet/nyheder/artikel/slip-fortaellingerne-fri-med-den-nye-app-tales/

Tales

Slip fortællingerne fri med app'en Tales og byg videre på andres bidrag med dine egne ord og billeder